Професионални Къртачни Услуги в София – Кърти Чисти Извозва

преди-къртене

Преди

след-къртене

След

Почистване на мазета

Почистване на мазета
Цени от 30 – 50 лв.

почистване на таван

Почистване на тавански помещения
Цени от 30 – 50 лв.

Къртене с професионална техника и инструменти! Почистване и извозване със собствен специализиран транспорт! Според естеството на работа, разполагаме с разнообразни инструменти за къртене, разбиване, рязане и пробиване. Имаме къртачни машини, бормашини, перфоратори, машини за сваляне на блажна боя, латекс и други бои. Имаме машини за рязане на бетон, асфалт и различни видове настилки. Имаме хидравлични къртачи за разбиване на цимент, бетон, тухли и камъни. За трудоемко къртене имаме и големи, тежки чукове.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за кърти, чисти и извозва.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Къртачни услуги на най-добри цени

С дългогодишния опит на Кърти Чисти и Извозва в София и отдадеността ни към нашите клиенти, ние разрушаваме всички видове сгради – търговски, промишлени, правителствени и жилищни – безопасно, на време и в рамките на на вашия бюджет, което ни отличава от нашата конкуренция. Нашите къртачи са професионалисти, които имат необходимия опит и знания, за да завършат всяка едба къртачна услуга независимо от големината или сложността.

Къртичисти.com  предлага услуги, съвместими с нуждите на всички клиенти. Нашата най-съвременна техника за разрушаване ни позволява да извършваме мащабно рязане, раздробяване и разделяне на бетон, както и разкомплектоване на стомана и демонтаж на оборудване. Опитът ни в къртачните услуги за разрушаване варира от селективно разрушаване на интериора / екстериора до изравняването на цели търговски  сгради. От избиването на вътрешните стени до разрушаването на сгради, Къртичисти.com предлага цялостни услуги за разрушаване на в София и осигурява несравнимо представяне, безопасност и ефективност. Ние сме изцяло ангажирани с осигуряването на безопасна работна среда. Ние обслужваме всички видове проекти с професионализъм, прецизно планиране и изключително управление на проекти, за да осигури максимална ефективност.

Когато проектът включва премахването на всички строителни конструкции, ние ще възстановим площадката на опасните материали и ще премахнем всички подобрения на сградата, включително, където е подходящо, рециклирането на материалите. Цялата услуга за къртене ще бъде изпълнена от Къртичисти.com, което ще гарантира на нашите клиенти, че работата ще бъде завършена навреме или по-рано и по най-безопасния и икономически ефективен начин.

  • – Селективно вътрешно / външно разрушаване
  • – Услуги за деконструкция
  • – Замърсено почвено отстраняване
  • – Превозване на отпадъчните материали

Можем да се справим с най-тежките работни места от всякакъв мащаб. Като опитна компания за къртачни услуги, ние предоставяме ефективни, навременни и ценово-съобразни услуги в продължение на повече от 30 години. Ние гарантираме, че сте постигнали целите си, като същевременно държите под око екологичната картина, за да може всеки един обект за къртене да е еко-съобразен.