Ное. 262014
 

Къртене на бетон и под прозорци

Къртене на бетон – извършваме услугата къртене на конкурентни цени и предлагаме високо качество на извършваните услуги. Много домакинства в днешно време имат нужда да пригодят терасите си към кухните за да увеличат помещението. Но това е последвано от нуждата на къртене на под прозореца. Тази услуга е широко разпространена в днешно време. Ние ви предлагаме професионална помощ в такъв момент. Работим с ударно пробивни машини произведени от водещи световни компании. Ако изпитвате съмнения относно това дали да изкъртите под прозореца за да слеете помещение с терасата ви не се колебайте, тази стена не е носеща и няма проблем да го направите. Нашите професионалисти не биха допуснали да направите нещо което би застрашило цялостта на вашият апартамент. Разбира се може да си се наложи и да слеете две помещения или стаи. Това също не е проблем ние с лекота къртим стени от бетон или тухли. Правим го бързо и възможно най-тихо за да избегнем максимално неудобството, което се със задава на съседите Ви. Работим и на големи строителни обекти, където често се случва да се промени дадена конструкция и да се наложи да се премахнат бетонни стени или бетонни конструкции. Това също не е проблем за нас. Работим както с машини така и с чукове, ако това се наложи. Можем да свършим нещо с размах и сила но може да бъдем и много внимателни, ако ситуацията го изисква.

След извършването на всички операции по къртенето на под прозорци, стени, тухли и други бетонни конструкции може да ви предложим и услугата да почистим всички образували се отпадъци на работния обект. Да ги натоварим в чували и да ги извозим.

Цените при къртене на бетон варират, но в общия случай са около 100-300 лв. на квадратен метър. За по-точна цена и отстъпки, моля звънете на телефони 0894222215 / 0877420078. Ако се възползвате от пакетна услуга, отстъпката на къртенето, почистването и извозването може да излезе дори с 50% отстъпка!

За пакетните ни цени вижте тук!

юли 092014
 

Почистване на мазета – ниски цени, кратки срокове и без посредник.
Нашата къртачна фирма действа бързо, професионално и благодарение на собствените транспортни средства успяваме да комбинираме пълноценно процеса по почистване и извозване. Чрез използването на пакетната услуга всяко домакинство може да спести допълнително средства.

Преди бързо настъпилата есен е добре всеки собственик да погледне какво се случва в мазето. Най-вероятно първата мисъл ще бъде “трябва да почистя това мазе“.

И много правилно! Все пак зимата наближава и всеки трябва да е подготвен за нея. Ако все още спадате към хората, които складират хранителни припаси за зимата или пък складирате каквото и да било ценно или безполезно, ще ви е необходимо подредено и чисто мазе

Именно за тази цел съществуват услугите за почистване на мазета, тавани и всякакви помещения. Целта е повече от ясна – прочистване на мястото от непотребни вещи, подреждане и довеждане до перфектно състояние преди студените месеци. ТИШО СТРОЙ предлага услугата почистване на мазе на една от най-добрите цени на пазара. Естествено сумата за почистване на мазето, която ще бъде заплатена, зависи от квадратурата за почистване, боклука, който е необходимо да се извози до сметище и времето за изпълнение.