kartachКъртачните услуги са често срещани в случаите, когато дадено жилище има нужда от основен ремонт и без тях крайния резултат би бил немислим. Този процес винаги се извършва от строителни специалисти и не е добра идея да рискувате да се заемете сами с него.

Къртачни услугите са еко-съобразно и професионално отстраняване и демонтиране от сгради или постройки на строителните материали. Тези услуги са част от онези, които предлагат веригите „Кърти, чисти, извозва“, но са насочени към процес на демонтиране.
Услугите по къртене , облекчават данъчно самия собственик на имота. Фирмата, която кърти се занимава с плащане на данък Смет и освобождаването на строителните отпадъци.
Така се появява възможност да се използват пак строителните материали на доста по-ниски цени, като най-често са без допълнителни инвестиции.

Строителните материали, които не се използват или се рециклират, или се унищожават, което е в голяма ползва за екологията.
Изграждането на депа за строителните отпадъци значително намалява, защото няма нужда от тях.
Съдържащите се енергия и природни ресурси се спестяват.
Емисиите на парниковите газове намалява значително.
В сектор „Кърти, чисти, извозва“ се създават нови работни места, което дава ръст на икономиката. Така. Че освен тежка и мръсна тази работа е сигурна и желана от много хора заради стабилността и постоянни доходи.

Проблемът ви:
Трябва да направите ремонт и се налага да изкъртите дадена стена? А след това трябва и да изчистите всички боклуци? А какво да правите със самия боклук? Къде трябва да се изхвърли?
Трябва да намерите и инструменти, които да са подходящи за тази работа. Незнаете какво и трябва и къде изобщо да търсите?
Чудите се как да извозите всичко, което не ви трябва или е строителен отпадък?
Може би решението е пред вас?

Почти няма човек в София, който поне веднъж да не е имал нужда от къртачни услуги. Фирмите, които извършват тази дейност в столицата са безброй,но само при нас вие ще получите перфектно обслужване, коректно отношение, качествена работа, внимание към всички детайли и достъпни цени. Потърсете ни още сега за да ви помогнем по пътя на мечтаното жилище!