Къртене на плочки

 

Един от най-често наложителните и същевременно най-досадните ремонти вкъщи е къртенето и смяната на плочки. Освен ако не сме ремонтирали из основи банята, коридора и останалите мокри и санитарни помещения, то почти всяка година трябва да премахнем стари плочки и да ги заменим с нови. В много от случаите се опитваме да свършим тази работа сами и всъщност по всяка вероятност това е и една от основните причини подобен ремонт да се налага толкова често.

Обикновено повредените плочки са само няколко на брой и няма нужда от смяна на всички елементи по пода и стените. Дори и в подобен случай къртенето на плочките никак не е лесно и изисква сериозни и внимателни усилия. Още по-трудна става ситуацията, когато решите из основи да промените помещението и да смените абсолютно всички плочки. Ще ви е нужно изключително много време, специални инструменти и гаранция, че сте наясно какво правите.

Изкъртването на стари плочки, теракот или фаянс не е чак толкова просто, колкото изглежда, и дори и да знаете как да го свършите, по-добре е да го оставите в ръцете на истински професионалисти. Работата изисква доста търпение и концентрация, за да бъде свършена както трябва. Освен това винаги има и специфични детайли, които само експерт може да забележи и обработи по най-правилния начин. 

Нашите сръчни и умели майстори са специалисти в къртенето на плочки, фаянс и теракот и подготовката на повърхността за поставянето на нови елементи. Благодарение на сериозния си опит в тази дейност и специалната техника, която използваме, къртим безпроблемно всякакви видове плочки от всякакви видове повърхности. Вършим работата с високо качество и бързина, стараейки се и да не бъдем прекалено шумни за съседите. Можете да се обърнете към нас в случай, че ви трябва смяна само на няколко плочки или на всички елементи в помещението. Цената при всяка ситуация ще е възможно най-изгодна.

Можете да бъдете уверени и че няма да си оставим ръцете. Освен буквалното изкъртване на плочките от повърхността, ще премахнем и всички остатъци от нея, за да бъде тя напълно готова за посрещането на новите плочки. Ще се погрижим и всички строителни отпадъци да бъдат събрани в чували и изхвърлени на съответните места веднага след ремонта.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)