Време ли е за разширение в жилището? Желаете да обедините две стаи или да присъедините терасата? Тогава може би ще се наложи къртене на стената – единственото препятствие към желаното разширение.

Преди изобщо да се премине към къртенето на стената/стените, е задължително да се направи проверка на самата конструкция, разположението на електрическата инсталация, както и различните системи – отоплителна, водопроводна и канализационна.

Важно е да знаете и материала, от който е изградена съответната страна, тъй ще ви бъдат нужни различни инструменти и техника. Не забравяйте да се подготвите за много отпадък по време и след финиширане на процеса на къртене. Важно е да имате и помощник или двама, иначе ще срещнете много трудности да се разпределите във всичките етапи.

Но защо да се занимавате сами с тази изключително трудоемка работа? Нашият екип е насреща с прецизност, гъвкавост и бързи срокове за всички необходими и желани от вас дейности по къртене на стени. От проучване до крайно извозване на отпадъците – ежедневие за нас и удоволствие за вас!