Къртене на стени

/Къртене на стени
Къртене на стени2018-10-24T22:01:16+00:00

Къртене на стени в София

karti-chisti-izvozva-sofia9Безупречно къртене на стени от Тишо Строй!

Не се колебайте и осъществете плановете, които имате за своето жилище! Заявете къртене на стени от Тишо Строй, за да превърнем мечтите ви в реалност. От вас се иска само да ни разкажете накратко какво искате да се случи, кои стени да бъдат изкъртени и премахнати и как да изглежда помещението след това. Ние ще материализираме вашите планове и, докато се усетите, домът ви вече ще бъде преобразен. Къртенето на стени е една от дейностите, в които сме най-добри, а майсторите ни разполагат с най-сериозен опит. Можете да сте сигурни, че, възползвайки се от нашите услуги, ще получите висококачествен и бърз ремонт.

Каква е тайната за успеха ни в къртенето на стени?

Простичко е – стараем се напълно да разберем нуждите на всеки един клиент и заедно с него да измислим как да извършим ремонта. Когато знаем какво искаме да направим, винаги е по-лесно и възникват по-малко непредвидени ситуации. Затова планираме предварително всеки детайл и процес от нашата работа, съгласувайки го и с клиента. Почти винаги правим предварителни огледи на обекта, за да изготвим своя план на действие възможно най-добре. Стараем се добре да изучим всеки сантиметър от стената, която ще къртим, така че да свършим работата си колкото се може по-ефикасно, бързо и безпроблемно.

Естествено, най-силната характеристика на нашите бригади е опитът, който притежава всеки един от майсторите. Безброй са стените, които са рухнали пред ръцете на нашите работници и не съществува стена, която може да им се опълчи. Всеки наш работник притежава комплексни умения в областта на къртенето и ремонтите и е експерт в занаята. От полза е и професионалната техника, която използваме в работата си. С нея стените се къртят много по-бързо и ефикасно, със значително по-ниски нива на шум и на замърсяване.

Какви са цените при къртенето на стена?

Нашата бригада работи индивидуално спрямо всеки клиент и изготвяме тарифа за къртене на стена спрямо характеристиките на обекта и изискванията на клиента. Основният фактор за определяне на стойността на услугата е площта за къртене и видът и здравината на стената. Най-важен е материалът, от който е изградена – бетон, тухла или друго. Предварителните консултации преди къртенето са изключително ползотворни за изготвянето на конкретна оферта. Като цяло цените варират около тези, публикувани тук.

Обадете ни се на 0893 94-04-22, за да получите своята индивидуална оферта! Не се колебайте да разширите помещенията вкъщи или в офиса или просто да бутнете стара ненужна стена. Оставете битката със стените на нас!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за кърти, чисти и извозва.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
ОБАДИ СЕ СЕГА