Почистване на мазета, тавани, дворове в София

Не е ли време най-после да почистите мазето от натрупаните боклуци и вехтории? Таванът и избата са помещения, които вършат страхотна работа за съхранение на зимнина, сезонни вещи, велосипед, играчки, дори аксесоари и резервни части за колата, ако не разполагаме с гараж. Няма как, обаче, да се възползваме от това бонус пространство към апартамента или къщата си, ако то е затрупано от никому ненужни стари вещи. Колкото повече отлагате голямото почистване, толкова по-голямо ще трябва да бъде то.

Още по-наложително е да се почисти мазето или тавана, ако тъкмо се нанасяте в ново жилище. Тези помещения, както и всички обикновени стаи, трябва да бъдат готови да посрещнат новите си собственици. А кой знае – предишните може да са оставили нещо интересно там, което да ползвате за себе си.

Какъвто и да е случаят, почистването на мазето и тавана винаги е тежка, времеемка, досадна и направо мръсна работа. Всеки го отлага, просто защото не му се губят дни в прахоляк и мръсотия. Да не говорим и колко вредни за здравето са влагата и прахолякът, особено при хора, предразположени към дихателни проблеми. По-доброто решение от отлагането на основното почистване е да го поверите в ръцета на професионалисти, които ще го свършат бързо, качествено и на достъпна цена. Точно това предлагаме в нашата фирма.

Ще премахнем абсолютно всички ненужни вещи от помещението и, ако желаете, дори ще ги превозим до специални сметища или до друго определено от вас място. Услугата ни е изключително комплексна, в нея влизат: изнасяне на масивни стари мебели, включително и демонтаж; почистване на помещението от вехтории и битови отпадъци; изхвърляне на непотребни вещи; почистване на боклуци; внимателно сортиране на старите вещи, така че да изберете кои от тях желаете да задържите.

Нашите работници са виждали какво ли не, така че не си мислете, че ще се намери какво да ги спре в мисията им да почистят мазето, тавана или всяко друго помещение и постройка блестящо. Използваме специални чували и почистваща техника и, разбира се, превозваме отпадъците със собствени автомобили. За вас не остават абсолютно никакви грижи, освен да решите в какво да превърнете освободеното пространство. А също и да ни се обадите – оттам нататък поемаме ние.

Потърсете ни за най-ниска цена на телефон 0893 94 04 22 още сега!

Почистване на дворове

Цялостно почистване на дворове от Тишо Строй. Заявете услугата на 0877 80 21 22и превърнете двора си в прекрасно място за отдих и забавление. Нашите сръчни работници светкавично ще премахнат всички излишни боклуци от двора на вашата къща и ще му придадат заслужения блясък.

Ще се преборим и с всякакви треволяци и плевели, които ви пречат да използвате двора си пълноценно. Предлагаме качествено окастряне и рязане на дървета и храсти, почистване на клони, окосяване на трева. По ваше желание можем да премахнем и стари бараки и други видове конструкции от двора ви. Накратко, ще почистим пространството пред къщата ви на сто процента от абсолютно всичко, което намирате за излишно в него. Същото можем да сторим и с площта пред входове на жилищни сгради и междублокови пространства.

Няма нужда да се притеснявате какво ще правите със събраните отпадъци. Опитните ни работници на бърза ръка ще ги съберат в чували, без значение от обема, вида и теглото на боклука. Всичко ще бъде натоварено на специална транспортна техника и откарано на бунище. Естествено, цената на услугата е много по-изгодна при комбинация на почистване плюс извозване. Обадете се на 0893 94 04 22 сега, за да получите своята индивидуална оферта.

Време е да се възползвате от прекрасните възможности, които ви дава дворът, и да го почистите веднъж завинаги от боклуците, плевелите и ненужните конструкции. Запретнете ръкави и…. ни се обадете. В нашите ръце остава всичко друго.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за кърти, чисти и извозва.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС