Когато ремонтирате помещенията ви или почиствате е важно да имате нещо , с което да се оттървете от всички боклуци и отпадъци. Можете да ги натрупате в задния двор и да се надявате, че ще изчезнат само (това не е добър план) или бихте могли да ги закарате на депото а отпадъци сами ( това ще ви отнеме много време и ще ви донесе допълнителни разходи за почистване). Има по-добър вариант – обадете се на компания, която извозва отпадъци.

Първо, запознайте се малко с терминологията. Това ще ви помогне да се почувствате по-добре „осведомени“, когато говорите с компания за наеми. За всички тези големи метални кутии са приемливи термините „рулони“ и „контейнери“. Те се отдават под наем в стандартни размери .

След това местното бюро за разрешение за строеж или за паркиране може да Ви предостави информация за всички необходими разрешителни, ако възнамерявате да поставите контейнера за отпадъци на улицата. Ако имате място да го поставите в собствения си двор, тогава няма да имате тези притеснения.

От 1996 г. екипът обслужва София и околните райони с цялостни кърти чисти извозва услуги. Предлагаме редица удобни и достъпни решения за изхвърляне на отпадъци, както и наеми за комбайни. За повече информация, моля свържете се с нас.