Сигурно често Ви се налага да изхвърляте стари вещи и боклуци от дома. Много от хората често се чудят дали да изхвърлят дадени вещи, но много често те не ги използват никога повече. Ние ще ви посъветваме как да се оттървете от стари мебели, боклук, стари електроуреди, дрехи и храна. Когато става въпрос за много боклуци, нещата стават сериозни. Тук ви препоръчваме да използвате фирма за кърти чисти извозва услуги, за да си спестите много главоболия. Ако се пак решите да го правите сами, прочетете статията, за да го направите по-бързо и лесно.

1. Дарение. Дарете старите дрехи и вещи

Когато съберете всички стари дрехи, мебели, електроуреди и др. Първото нещо, което Ви идва на ум е да ги изхвърлите, но помислете, тези неща може да бъдат полезни за някои хора. Дарете старите вещи, по този начин няма да заплащате такса на сметище, а освен това ще направите някого щастлив.

2. Наемете контейнер за строителни отпадъци

Ако сте готови да се откажете от всички боклуци вкъщи, наемете контейнер за строителни отпадъци. Наемането на контейнер е лесен вариант, тъй като ще го докарат пред дома ви, вие ще го напълните, а фирмата ще го извози до лицензирано сметище в София. Наемането на контейнер не е много скъпо, но не е безплатно решение.

2. Наемане на професионална фирма за извозване на отпадъци

Когато отпадъците са твърде много, определено е време да се свържете с професионалистите от Къртичисти.com. Ние ще извозим всички ваши боклуци до сметище и до на брутално ниска цена. Разполагаме с камиони за извозване на всякакви отпадъци, стари мебели и електроуреди и вече повече от 15 години работим на територията на цяла София и областта.

Имайте предвид, че има много некоректни фирми в бранша, затова се доверете на истинските професионалисти в извозването на строителни отпадъци, битови отпадъци и стари мебели и електроуреди.