Решили сте да направите първия си ремонт, но нямате опит и най-вече никаква представа откъде да започнете? Все пак имате огромното желание да се справите с това предизвикателство сам. Ето петте топ съвета, които трябва да следвате във вашето начинание:

1.Играйте си с по-големи машини – трябват ви големи и мощни машини, за да стане къртенето по-бързо и ефективно. Техниката обаче струва скъпо, така че бъдете внимателни при избора й, ако ще е еднократно.

2.Съхранете важното – покрийте с найлони всичко вкъщи, за да го предпазите от неизбежните прах и отпадъци.

3.Вашият ремонт не е за сметка на другите – постарайте се при съхраняването и преместването на строителните отпадъци да не замърсявате общите части. Дори и да се случи, почистете съвестно след себе си.

4.Извозете отпадъците – неизбежният отпадък трябва да бъде извозен с контейнер до сметище, тъй като законът забранява неговото изхвърляне в битовите контейнери. Не разчитайте на това да минете метър – все някак ще оставите следи.

5 .Потърсете нас и ние ще се погрижим за всичко – професионалният ни екип за кърти чисти извозва ще се погрижи за всички точки от 1 до 4. Ние ще ви предложим пълен пакет от услуги, свързани с вашите конкретни изисквания, без дори да си помръднете пръста. Довери се на професионалистите!